Molimo pričekajte
Šifra: izme-arxus-primo-nord-air-41-47

Čizme ARXUS Primo Nord Air 41-47

206,39 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina cipele) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Oznake: arxus, čizme, nord, primo, lov
Podijeli na društvenim mrežama
Arxus Primo Nord Air je čizma koja pruža visoku razinu udobnosti hodanja sa naglaskom na minimiziranje kondenzacije unutar iste. Ovaj je model podložen posebno razvijenim sustavom „air-feed“. Podstava ima debljinu od 1,5 mm i nalazi se iznad tekstilnog rešetke "srednjeg sloja" koja sadrži zračne ćelije.
Ispod toga je daljnji izolacijski sloj neoprena od 3 mm. Tijekom korištenja čizme, ako dođe do kondenzacije, ona se podiže sa unutarnje strane čizme unutar zračnih ćelija i prolazi preko ruba pružajući tako efekt „dimnjaka“. Ovaj sustav obloga za dovod zraka smanjuje kondenzaciju unutar čizme za otprilike 40% u odnosu na neoprensku oblogu, a sa sušom unutrašnjošću vrlo je učinkovita protiv hladnoće.
Anatomski EVA uložak  koji se može ukloniti povećava izolaciju protiv hladnog tla. Da bi se izbjegao učinak kidanja obloge, Primo Nord Air je opremljen ojačanjem nalik koži na peti unutar čizme.
Arxus X-uzorak potplata izrađen je u tri tehnička sloja koji pružaju vrhunsku udobnost, podršku i ekstremno prianjanje. Primo Nord Air ima gumu debljine 2,0 mm, pruža izvrsnu zaštitu od oštrih predmeta na terenu. Primo Nord Air klasificiran je za temperature do -15 ° C. Snažni Riri patentni zatvarač sa zadnje strane čizme omogućava više prostora ukoliko je potrebno.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.