Molimo pričekajte

Garancija i servis

Jamstvo, tehničke upute i upute za uporabu Kupac dobiva priloženo uz kupljeni proizvod, prema Zakonu o zaštiti potrošača Ritoša trgovine d.o.o. smatraju da je Kupac time na jasan i razumljiv način unaprijed obaviješten o svim podacima koje proizvođač utvrđuje potrebnim i vezanim uz proizvod kao i o postojanju usluga koje se nude nakon prodaje.

Komercijalno jamstvo je svaka obveza kojom se prodavatelj ili proizvođač (davatelj jamstva), povrh zakonske obveze prodavatelja koja se odnosi na odgovornost za materijalne nedostatke stvari, obvezuje kupcu vratiti plaćenu cijenu ili zamijeniti, popraviti ili servisirati stvar ako ona ne zadovoljava specifikacije ili druge zahtjeve koji su navedeni u izjavi o jamstvu ili u relevantnom reklamnom materijalu koji je dostupan u trenutku ili prije sklapanja ugovora. Svako komercijalno jamstvo obvezujuće je za davatelja jamstva u skladu s uvjetima utvrđenima u izjavi o komercijalnom jamstvu i povezanom reklamnome materijalu dostupnima u trenutku ili prije sklapanja ugovora.

Ukoliko proizvod ima jamstvo te se na proizvodu pojavi kvar unutar jamstvenog roka Kupac je dužan kontaktirati Ritoša trgovine d.o.o. na email: [email protected] ili telefonskim kontaktiranjem najbliže poslovnice.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam treba bilo kakvo pojašnjenje molimo da nas kontaktirate na telefon 052431321 ili putem e-maila: [email protected]