Molimo pričekajte
Šifra: izme-arxus-primo-leather-41-47

Čizme ARXUS Primo Leather 41-47

308,71 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina cipele) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Arxus Primo Leather Zip unutar cijele čizme je obložen pravom telećom kožom, što pruža jednaku udobnost kao i kožna cipela. Kako se čizma koristi, koža omekšava i postaje oblikovana prema stopalima. Na početku upotrebe koža je po naravi tvrđa i manje elastična, pa će trebati više napora da se obuče i skine čizma. Nakon korištenja čizme neko vrijeme, rezultat će biti fantastično glatka i udobna čizma koju je lako obući i skinuti. Odvojeni EVA uložak obložen je sa kožom debeljine 6 mm te pruža udobnu apsorpciju udara kao i podešavanje unutarnje veličine. Uklanjanjem zamjenjivih uložaka povećava unutarnji prostor čizame za pola broja.

Oznake: arxus, čizme, primo, leather, lov
Podijeli na društvenim mrežama

Primo Leather Zip dizajniran je za one koji zahtijevaju ono najbolje u gumenoj čizmi s obzirom na udobnost, prikladnost i dizajn. Prava prirodna guma s jedinstvenom debljinom gume od 2,0 mm osigurava dug vijek proizvoda i snažnu otpornost na oštre predmete na terenu. Čizma se otvara  čvrstim zatvaračem Riri sa zadnje strane, koji pomaže prilikom obuvanja i izuvanja čizme. Strateški položaj zatvarača na stražnjoj strani čizme znači da se zatvarač savija duž njegove dužine. To omogućava da se zatvarač savije u smjeru prirodnog pokreta noge i stopala. Kvaliteta patentnog zatvarača je vrlo bitna i zato su Arxus čizme opremljene patentnim zatvaračima svjetski poznatog švicarskog proizvođača Riri. Zip radi vrlo glatko, što nije slučaj kod mnogih drugih proizvođača zip-a. U slučaju da zatvarač zaglavi  zbog zemlje, gline itd., jednostavno operite čizmu mlakom vodom. Izbjegavajte hodanje sa otvorenim zatvaračem, a također osigurajte da je zatvarač potpuno otvoren kada obuvate i izuvate čizmu. Snažna metalna kopča na bočnim remenima oko čizme osigurava da se čizma može učinkovito stegnuti, a čizma će se držati na mjestu čak i kada patentni zatvarač nije u potpunosti zatvoren. Kožna obloga do vrha sprječava da se unutarnja obloga odvoji od vanjske gume prilikom obuvanja i izuvanja čizme. Jedinstveni Arxus potplati dizajnirani su tako da osiguravaju udobnost i podršku nogama, čak i na mekom terenu. Potplat je izrađen u izuzetno debelom dizajnu, čime se smanjuje rizik od oštrih ili šiljastih predmeta koji prodiru u njega. Jedinstveni X-uzorak omogućava optimalno prianjanje u svim smjerovima kretanja.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.