Molimo pričekajte

O nama

Ritoša trgovine d.o.o. specijalizirana trgovina za lovnu i ribolovnu opremu, sa asortimanom agrarije, poljoapotekom, opremom za vrt i kućanstvo.

2006. godine Đani Ritoša osnovao je Ritoša trgovine d.o.o. kako bi mogao ispuniti svoj san i pružiti svim lovcima priliku da na jednom mjestu mogu kupiti svu potrebnu opremu visoke kvalitete.

2007. godine započinjemo svoje poslovanje sa jednom poslovnicom u Poreču koja je bila odvojena na asortiman opreme za vrt i poljoprivredu i asortiman opreme za lov, a već 2008. godine otvara se zasebna poslovnica za asortiman opreme za lov i ribolov.

Kroz iduće godine širimo se i u ostale gradove Hrvatske. 2009. godine otvorili smo poslovnicu u Sesvetama, 2012. otvorili smo u Varaždinu i 2016. otvorili smo poslovnicu u Rijeci.

Ekskluzivni smo uvoznik i distributer renomiranih svjetskih proizvođača i brandova lovačke odjeće, obuće i opreme kao što su: Beretta, Benelli, Franchi, Crispi, Delta, Hart, Joker, Marocchi, Norica, Riserva, RosslerWaffen, Sabatti, SteyrMannlicher i mnogi drugi.

Neprestano radimo na unapređenju i pružanju najbolje ponude našim kupcima. Nadamo se da svim lovcima i ribolovcima, planinarima i svim osobama koje vole boravak u prirodi možemo osigurati primjerenu vrhunsku opremu.

Neprestano radimo na poboljšanju naše usluge i trudimo se našim kupcima pružati samo najkvalitetnije proizvode, tako smo 2023. godine prošli kroz vlastito poboljšanje. Promjenom logotipa i web stranice želimo svojim kupcima poboljšati sveukupno iskustvo.