Molimo pričekajte
Šifra: izme-arxus-pioneer

Čizme ARXUS Pioneer

119,31 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina cipele) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Oznake: arxus, čizme, pioneer, lov
Podijeli na društvenim mrežama

 Arxus Pioneer klasični je stil čizama razvijen za šetnju po zahtjevnim terenima, posebno tijekom proljeća, ljeta i jeseni. Ova čizma je usko povezana s modelom Primo, sa istom unutarnjom tehničkom konstrukcijom i ima jednaku stabilnost, udobnost i trajnost. Pioneer je izrađen od 100% prirodne gume, što je zajedničko svim Arxus čizmama. Prirodna guma osigurava dug vijek proizvoda i snažnu otpornost na vanjske utjecaje. Pioneer je podložen sa čvrstom  poli-pamučnom oblogom u narančastoj boji. Da bi se izbjegao efekt kidanja obloge, Pioneer je opremljen ojačanjem nalik na kožu na peti unutar čizme.Ova čizma ima podesivi bočni utor kako bi se što bolje prilagodila nozi. Metalna kopča osigurava da remen za podešavanje ostane u položaju, a remen je pričvršćen na čizmu dvama vulkaniziranim gumenim "mostovima".Arxus X-uzorak džon izrađen je u tri tehnička sloja koji pružaju vrhunsku udobnost, podršku i ekstremno prianjanje. Anatomski EVA uložak koji se može ukloniti povećava učinak apsorbiranja udaraca tijekom hodanja. Pioneer je idealna "svakodnevna" čizma.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.