Molimo pričekajte
Šifra: izme-arxus-pioneer-nord-37-47

Čizme ARXUS Pioneer Nord 37-47

218,99 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina cipele) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Arxus Pioneer Nord klasični je stil čizme razvijen za hodanje po zahtjevnim terenima, posebno za vrijeme hladnog vremena. Ovaj je model usko povezan sa modelom Primo Nord, slične tehničke konstrukcije i ima jednaku stabilnost, udobnost i trajnost.

Oznake: arxus, čizme, lov
Podijeli na društvenim mrežama

Pioneer Nord izrađen je od 100% prirodne gume, što je zajedničko svim Arxusovim čizmama. Prirodna guma osigurava dug vijek proizvoda i snažnu otpornost na vanjske utjecaje. Pioneer Nord obložen je slojem neoprena od 3 mm u "Bordeaux crvenoj" boji i klasificiran je za -15°C. Ovaj model ima podesivi bočni utor kako bi se čizma što bolje prilagodila nozi. Metalna kopča osigurava da remen za podešavanje ostane u položaju, a remen je pričvršćen na čizmu dvama vulkaniziranim gumenim "mostovima". Arxusov  X-uzorak na potplatu izrađen je iz tri sloja koji pružaju vrhunsku udobnost, podršku i ekstremno prianjanje. Vadljivi anatomski uložak od 4 mm povećava učinak apsorbiranja udara tijekom hodanja i stvara dodatnu izolaciju od hladnog tla. Pioneer Nord je idealna svakodnevna čizma za  hladne vremenske uvjete.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.