Molimo pričekajte
Šifra: izme-arxus-pioneer-nord-37-47

Čizme ARXUS Pioneer Nord 37-47

218,99 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina cipele) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Oznake: arxus, čizme, lov
Podijeli na društvenim mrežama
 Arxus Pioneer Nord klasični je stil čizme razvijen za hodanje po zahtjevnim terenima, posebno za vrijeme hladnog vremena. Ovaj je model usko povezan sa modelom Primo Nord, slične tehničke konstrukcije i ima jednaku stabilnost, udobnost i trajnost. Pioneer Nord izrađen je od 100% prirodne gume, što je zajedničko svim Arxusovim čizmama. Prirodna guma osigurava dug vijek proizvoda i snažnu otpornost na vanjske utjecaje. Pioneer Nord obložen je slojem neoprena od 3 mm u "Bordeaux crvenoj" boji i klasificiran je za -15 ° C. Ovaj model ima podesivi bočni utor kako bi se čizma što bolje prilagodila nozi. Metalna kopča osigurava da remen za podešavanje ostane u položaju, a remen je pričvršćen na čizmu dvama vulkaniziranim gumenim "mostovima". Arxusov  X-uzorak na potplatu izrađen je iz tri sloja koji pružaju vrhunsku udobnost, podršku i ekstremno prianjanje. Vadljivi anatomski uložak od 4 mm povećava učinak apsorbiranja udara tijekom hodanja i stvara dodatnu izolaciju od hladnog tla. Pioneer Nord je idealna svakodnevna čizma za  hladne vremenske uvjete.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.