Molimo pričekajte
Šifra: 59576

Benelli 828U Black 12/76

2.690,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Još samo 1 artikl na zalihi
Pošalji upit

Čvrsti čelični blok zatvarača koji se zaključava izravno na monoblok, te zadržava na sebi sav pritisak iz čahure i sprječava njegov prijenos na glavu puške te na taj način sprječava najčešći kvar "lufta" na glavi puške.

Podijeli na društvenim mrežama

Benelli je patentirao čelični sustav zaključavanja koji eliminira trošenje glave puške koji uzrokuju kvar tradicionalnih bokerica. Srce Benellijevog Steel Locking Systema je čvrsti čelični blok zatvarača koji se zaključava izravno na monoblok, te zadržava na sebi sav pritisak iz čahure i sprječava njegov prijenos na glavu puške.

Okidač na modelu 828U se resetira kada se gornja poluga otključa umjesto otvaranjem cijevi na tradicionalnim bokericama – stvarajući glađu, dosljedniju akciju otvaranja. Osim toga, ejektorski sustav u 828U je sav sadržan u cijevi. Ovaj dizajn omogućuje jaču i moderniju glavu puške eliminirajući potrebu za vezama između grupe okidača i prednjeg dijela.

Sustav progresivne udobnosti (Progressive Comfort System) nalazi se unutar kundaka izrađenog od oraha. Fleksibilni i lagane polimerne lamelice se komprimiraju kako bi apsorbirale energiju povratnog trzaja. Što je opterećenje udarcem veće, to više lamelica dolazi u kontakt kako bi se apsorbirao i ublažio trzaj.


  • kalibar: 12/76
  • dužina cijevi: 66cm
  • promjenjivi čokovi (*,**,***,****,*****)
  • selektor okidanja
  • karbonska šina
  • odvojiva grupa okidanja
  • potpuno podesivi kundak uz pomoć podložnih pločica


Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.