Molimo pričekajte
Šifra: beretta-692

Beretta 692

3.500,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Tip kundaka / boja, Model, Dužina cijevi) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Sačmarica Beretta 692 predstavlja uspješan spoj tradicije i tehnologije, balistike i ergonomije, sve u kombinaciji s elegantnim izgledom koji kombinira liniju tradicionalne Berette bokerice s vrhunskim tehnološkim rješenjima. Elegantan i moderan dizajn prijemnika naglašen je uglačanim konturama bočnih ploča, dajući modelu 692 osobnost bez premca. Cijevi Steelium Plus mogu se pohvaliti unutarnjim profilom cijevi s progresivnim trostrukim konusom. 692 lovačka sačmarica opremljena je Beretta Optimachoke HP vanjskim prigušnicama, s unutarnjim profilom koji smanjuje trenje i poboljšava gustoću uzorka udarca. Zahvaljujući korištenju B-Fast kundaka, moguće je vrlo lako prilagoditi ravnotežu sačmarice postavljanjem dodatnih čeličnih utega u kundak.

Podijeli na društvenim mrežama

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.