Molimo pričekajte
Šifra: franchi-esprit

Franchi ESPRIT

1.705,49 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Dužina cijevi) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Franchi Esprit je savršena puška (položara) za sve vrste lova, poput lova na zeca, fazana, jarebice, šljuke, itd. Sve Franchi sačmarice imaju sedmogodišnje jamstvo na mehaničke dijelove.

Podijeli na društvenim mrežama

Franchi Esprit sačmarica ima tvrdo je kućište bez gravura, kundak izrađen od uljanog oraha, karirastog uzorka i klasičnu crvenu gumenu povratnu podlogu. Jednostruki mehanički selektivni okidač je pozlaćen, a sustav gađanja, na stražnjoj strani, sastoji se od unutarnjih čekića postavljenih na zavojne opruge sa sigurnosnim mehanizmom s dvostrukim kliznim mehanizmom i sigurnosnom tipkom s izbornikom prve cijevi ispod ključa za otvaranje.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.