Molimo pričekajte
Šifra: beretta-690

Beretta 690

3.450,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Tip kundaka / boja, Model, Dužina cijevi) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Beretta 690 je dio Black Edition obitelji sačmarica. Ova slavna Berettine sačmarica dostupna ju u crnoj verziji, s jedinstvenim i vrhunskim značajkama. Zahvaljujući Steelium cijevi i izvanrednoj ravnoteži, 690 sačmarice osiguravaju preciznost, lakoću rukovanja i savršenu kontrolu. Orahovo drvo je pažljivo odabrano kako bi se osigurala savršena ravnoteža puške. Prednji dio ima suženi, ergonomski oblik dok kundak može biti standardan ili s preklopom. Poznate Steelium cijevi koje ima Beretta 690, izrađene su od legiranog čelika, a u kombinaciji s Optima-Choke HP prigušnicama, osiguravaju izvrsne performanse. 690 je podešen za B-Fast sustav balansiranja, koji omogućuje modificiranje težine i ravnoteže ovih sačmarica dodavanjem ili uklanjanjem utega unutar kundaka.

Podijeli na društvenim mrežama

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.