Molimo pričekajte
Šifra: benelli-828-silver

Benelli 828 U Silver

3.180,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Dužina cijevi) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Benelli 828 U Silver je kombinacija iskustva prošlosti s novom tehnološkom erom. Elegantne linije sa osebujnim gravurama odišu elegancijom i naglašavaju profinjeni karakter sačmarice u savršenom skladu oblika i materijala. Ima dizajn progresivne udobnosti i sustav za smanjenje trzaja.

Podijeli na društvenim mrežama

Sačmarica omogućuje fino podešavanje, pa se može savršeno sprilagoditi obliku i stavu lovca. Sustav zaključavanja Lock Plate izrađen od ojačanog čelika. Lagani aluminijski prijemnik, a opet iznimno otporan i savršeno uravnotežen. Sklop napinjanja 828 U je kompaktan, precizan, praktičan i pouzdan. Benelli 828 U pruža optimalne performanse i udobnost prilagođenu vašim potrebama.

  • Dužina cijevi: 65cm/70cm/75cm
  • Težina: 2,98 kg
  • Promjenjivi čokovi: Da (CB)
  • Kundak: Drveni

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.