Molimo pričekajte
Šifra: 64051

Vabilica za vepra NORDIK BOAR

37,83 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Oznake: nordik, vabilica, vepar, lov
Podijeli na društvenim mrežama

Vabilica za vepra NORDIK BOAR

Nordik Boar vabilica je posebno dizajnirana za vabljenje vepra. Zvuk koji nastaje oponaša kontaktni zvuk koji svinje ispuštaju prilikom hranjenja i parenja. Zbog ovog zvuka svinje misle da već postoji skupina divljih svinja prilično blizu, te im daje hrabrost da se približe brže i sa manje opreza. 

Vabilica je vrlo jednostavna za korištenje, proširite donji dio i stavite pisak između usana. Upuhujte kratke pritiske zraka uz različite pauze između svakog daha da ne bi pušatli pljuvačku u pisak tijekom vabljenja . Radite sa otvaranjem i zatvaranjem ruku ispred vabilice za što realniji zvuk.

Video upute: https://www.youtube.com/watch?v=h17zIlcaiz8

 
 

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.