Molimo pričekajte
Šifra: 64052

Vabilica za jelena NORDIK HIND (košuta)

41,15 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Oznake: nordik, vabilica, jelen, lov
Podijeli na društvenim mrežama
Vabilica za jelena NORDIK HIND (košuta)

Nordik Hind je novost na tržištu vabilica. Posebno je razvijena da imitira zvuk teleta jelenske divljači. Ovaj zvuk uznemiruje košute, privlačeći ih, često uz lajanje. Ova vrsta poziva najuspješnija je u područjima sa gustom populacijom jelena.

Proširite donji dio vabilice, pisak stavite između usana i izdahnite. Pušite kraće i duže pritiske zraka 15-20 sekundi, mirujte dvije do tri minute i nastavite tako vabiti svakih 15-20 minuta. Za bolji rezultat otvorite i zatvorite ruke ispred vabilice za autentičniji zvuk. Kada na ovaj način vabite, možete privući i predatore.

Video upute: https://www.youtube.com/watch?v=1UVdRP9ve3s

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.