Molimo pričekajte
Šifra: 65230

Vabilica za lisicu i čaglja NORDIK SET od 3 komada

51,10 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Podijeli na društvenim mrežama

Ovaj komplet se sastoji od tri različite vabilice i to; Mini Predator, Crying Bird i Fox Heat

Vabilica za lisicu - NORDIK MINI PREDATOR

Posebno je razvijena da udovolji zahtjevima zvanja predatora (lisica, čagalj). Vabilica je jednostavna za korištenje, a dio koji ide u usta je otporan na smrzavanje. Vabilica može proizvesti širok izbor zvukova. Ovaj model ima manju zvučnu ploču i tanju membranu od velikog brata Nordik Predatora.

Miš (Rodent squeaks)

Da biste oponašali škripanje miša, postavite o-prsten, zube ili usne na najudaljeniji dio membrane i pušite kratkim potiscima u vabilicu.

Zec (Rabbit distress)

Taj zvuk je lako proizvesti postavljanjem o-prstena, zuba ili usana na sredinu membrane i puhanjem u vabilicu. Što se dalje pomičemo po membrani zvuk postaje grublji. Proizvodite različite dugačke i kratke zvukove u trajanju od 15-25 sekundi i ponavljajte ih svake 3-4 minute. Otvarajte i zatvarajte ruku ispred zvučne komore  dok pušete za što realniji zvuk.

Video upute: https://www.youtube.com/watch?v=MW1aycp17aQ


Vabilica za lisicu i čaglja NORDIK CRYING BIRD

Posebno je razvijena da imitira zvukove nevolje ptica. Ti su zvukovi vrlo učinkoviti kada se zovu lisice i čagljevi. Da bi oponašali djetlića u nevolji, pušite u vabilicu kratkim i intenzivnim pritiscima zraka ili tvrdog trrr-a, trrr-a, trrr-a. Da biste imitirali zvuk nevolje malenim ptica, pušite pažljivo i pustite zrak da ulazi van i unutra. Ako pušete kratkim i neprekidnim strujanjem zraka kroz vabilicu, dobit ćete vrlo realan zvuk nevolje zeca. Vabite 15-30 sekundi i sjedite mirno 1-2 minute i ponovite svakih 15-25 minuta.

Video upute: https://www.youtube.com/watch?v=Wo7qL9vxI_Y

https://www.youtube.com/watch?v=vd2zzaA4PPo


Vabilica za lisicu NORDIK FOX HEAT

Nordik Fox Heat je posebno razvijen za dozivanje lisica koje traže partnera tijekom razdoblja parenja. Također je učinkovit tijekom drugih godišnjih doba za lisice koje brane svoj teritorij. Jedne lisice odgovaraju na poziv, druge dolaze šutke.

Upute:

Koristimo 2 različita zvuka zvižduka.

Br. 1: Kažiprstom prekrijte otvor na zvučnoj komori i tri puta tiho puhnite "trrr" u poziv (trrr, trrr, trrr), pauzirajte 10 sekundi (trrr, trrr, trrr), pauzirajte 10 sekundi ( trrr, trrr, trrr). Ponavljajte ovu seriju zvukova svakih 5-10 minuta.

Br. 2: Kažiprstom prekrijte otvor na zvučnoj komori i upuhnite 4 kratka, mekana potiska zraka u nizu, završite dugim potiskom zraka u trajanju od 3 sekunde pri čemu maknite prst iz otvora dok počnete puhati i pustite zvuk da prestaje prema kraju (ju-ju-ju-ju-jullllliiiii). Pauzirajte 10 sekundi i ponovite. Ponavljajte ovu seriju zvukova svakih 5-10 minuta.

Video upute: https://www.youtube.com/watch?v=4zRvdd-GdGM

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.