Molimo pričekajte
Šifra: 64049

Vabilica za lisicu i čaglja NORDIK CRYING LAMB

38,09 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Podijeli na društvenim mrežama

Vabilica za lisicu - NORDIK CRYING LAMBNordik Crying Lamb je vabilica jednostavna za upotrebu, posebno dizajnirana da imitira zvuk ozlijeđenog janjeta na realan način. Ovaj zvuk je vrlo učinkovit za pozivanje grabežljivaca koji su se specijalizirali za lov ovaca i koza.
Instrukcije:
Primite vabilicu desnom rukom; šaku lijeve ruke stavite preko zvučne komore tako da se čvrsto zatvori. Uzeti duboki udah i baš kad počnete puhati, pustite zvučnu komoru lijevom rukom i pušite u vabilicu. Trebate stvoriti mali i kratki nadtlak u vabilici da biste proizveli B u Baaaaaa zvuku.
Nakon nekoliko dana vježbe, možete pokušati napraviti vibrato za vrijeme izdisaja za što vjerniji zvuk. Glasnoća regulirate sa jačinom puhanja u vabilicu, kao i sa lijevom rukom ispred zvučne komore. Idealne pozicije za vabljenje su:
- Otvorena polja: Intenzivno vabite 15-20 sekundi, budite mirni dvije do tri minute i nastavite vabiti na ovaj način 20-30 minuta.
- Manja polja ili šumovita područja: Intenzivno vabite 15-20 sekundi, budite mirni pet do šest minuta i ponovite vabljenje na ovaj način 15-20 minuta.

Video upute: https://www.youtube.com/watch?v=rqdY7pwMu5s

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.