Molimo pričekajte
Šifra: 64048

Vabilica za lisicu i čaglja NORDIK CRYING BIRD

25,09 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Podijeli na društvenim mrežama

Vabilica za lisicu i čaglja NORDIK CRYING BIRD - Posebno je razvijena da imitira zvukove nevolje ptica. Ti su zvukovi vrlo učinkoviti kada se zovu lisice i čagljevi. Da bi oponašali djetlića u nevolji, pušite u vabilicu kratkim i intenzivnim pritiscima zraka ili tvrdog trrr-a, trrr-a, trrr-a. Da biste imitirali zvuk nevolje malenim ptica, pušite pažljivo i pustite zrak da ulazi van i unutra. Ako pušete kratkim i neprekidnim strujanjem zraka kroz vabilicu, dobit ćete vrlo realan zvuk nevolje zeca. Vabite 15-30 sekundi i sjedite mirno 1-2 minute i ponovite svakih 15-25 minuta.

Upute za NORDIK CRYING BIRD

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.