Molimo pričekajte
Šifra: 78889

SABATTI FOREST KOMBINIRKA 20 / .22 Hornet STE

1.446,68 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.
Pošalji upit

Podijeli na društvenim mrežama

 SABATTI FOREST 20 / .22 Hornet STE

Sabatti FOREST i FOREST STE su puške sa kombiniranim cijevima / sa gornjom glatkom cijevi i donjom užljebljenom cijevi. Obje cijevi su napravljene od Chrom Molybdenum čelika dok je donja cijev užljebljena  hladno kovana za postizanje maksimalne preciznosti. Glava puške  je vruće kovana iz komada čelika visoke otpornosti i naknadno obrađena  na sofisticiranim glodalicama kako bi se poboljšala čvrstoća i izdržljivost. Kundak i podkundak su izrađeni od odabranog drveta oraha, te su ručno polirani uljem i čekirani. 

Model FOREST dolazi sa standardnim okidačem, dok FOREST STE dolazi sa ubrzicom za užljebljenu cijev puške.

- Dužina cijevi: 600 mm

- Težina: 3,2 kg

- Ležište metka: 76 mm

- ubrzica


NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.