Molimo pričekajte
Šifra: 42559

SABATTI EXPRESS 190 express bokerica 8x57JRS

1.791,76 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.
Pošalji upit

- Dužina cijevi: 600 mm- Težina: 3,3 kg
- Sila okidanja: 1,8 - 2 kg
- Ukupna dužina: 104 cm

Podijeli na društvenim mrežama
SABATTI EXPRESS 190 - express bokerica 8x57JRS

Sabatti 190 je "Express" puška - dizajnirana i izrađena da ponudi robusne značajke konstrukcije, pouzdanost i točnost za lov na krupnu divljač.

Robusna glava je izrađena od jednog kovanog bloka čelika visoke čvrstoće i ima set ručnih izvlakača.

Cijevi su ručno spojene prema standardima visoke kvalitete kako bi se osigurala visoka razina točnosti i dosljednosti u njihovoj izvedbi tijekom vremena.

Na uzdignutoj šini nalaze se stražnji i prednji nišan, oba opremljena umetcima od optičkih vlakana za brzo i instinktivno poravnanje; šina će također lako prihvatiti nosače za optiku.

Kundak i podkundak su izrađeni od biranog orahovog drva te su polirani uljem i ručno čekirani.

- Dužina cijevi: 600 mm

- Težina: 3,3 kg

- Sila okidanja: 1,8 - 2 kg

- Ukupna dužina: 104 cm

NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.