Molimo pričekajte
Šifra: 46684

Rossler TITAN 6 Target light 308 Win

1.964,30 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.
Pošalji upit

Podijeli na društvenim mrežama

TITAN 6 je lovačka puška sa klasičnom rotirajućom bravom. Broj u nazivima pušaka temelji se na njihovom sustavu zaključavanja: tri ili šest osigurača zaključavaju se izravno u cijevi i smatraju se najsigurnijim sustavom zaključavanja ove vrste oružja. Velika dodirna površina uzrokovana velikim brojem osigurača osigurava veću sigurnost. Izvrsne su puške , čvrste, sigurne elegantnog izgleda, značajno je svakako što su relativno lagane u usporedbi sa drugim risanicama na tržištu.

Glavne značajke:

  • Anatomski streljački podesivi kundak, sintetički presvučen mekanom gumom za bolji grip
  • Slobodno plutajuća match cijev(19 mm)
  • Lako otpuštajući spremnik za streljivo, pritiskom na gumb spremnik samo klizne u ruku
  • Superiorni  jednostruki okidač dobrog osjećaja pod prstom  s podesivim hodom i silom okidanja. Hod okidača podesiv je po 0.3 - 0.4mm.
  • ili ubrzica  postavlja se guranjem okidača naprijed, ako nije postavljena onda djeluje kao standardni okidač
  • Izvrsna kočnica sa tri položaja, otkočeni položaj i  igla spremna za okidanje markirani uočljivom crvenom točkom
  • Lako izmjenjive cijevi za različite kalibre. Cijev se mijenja u manje od 2 minute samo s jednim imbus ključem
  • Isti spremnik i zatvarač koristite se za različite kalibre osim  magnum kalibara, dostupni su i spremnici proširenog kapaciteta
  • Hod zatvarača simetričan, potreban je glatki okret zatvarača od  samo 60°, iznimno lako repetiranje i  iznimno kratko vrijeme do opaljivanja svega 1,6 milisekunda

NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!


Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.