Molimo pričekajte
Šifra: 86102

STRASSER RS SOLO EVOLUTION STANDARD cal. 30-06

3.035,38 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Još samo 1 artikl na zalihi
Pošalji upit

- Dužina cijevi: 56 cm
- Ukupna dužina: 108 cm
- Težina: 3,1-3,2 kg
- Spremnik: odvojivi (3+1)

Oznake: evolution, rs, strasser
Podijeli na društvenim mrežama

Model RS Solo Evolution karakterizira fiksna cijev. U ponudi je više od 20 različitih kalibara. Bilo da je aktivirana ubrzica ili standardno okidanje, ne postoji onaj „prazni hod“ okidača, već je okidanje kratko i direktno. Povlačenjem zatvarača unatrag ili kočenjem puške ubrzica se automatski vraća ukoliko je aktivirana. Linijski zatvarač kako mu samo ime i govori, ima samo dva pokreta „natrag-naprijed“ dok repetiranje sa klasičnim zatvaračem iziskuje četiri pokreta „gore-natrag-naprijed-dolje“. Upravo izostanak te dvije dodatne radnje omogućuje strijelcu brže upućivanje slijedećeg hitca, a zatvarač doslovno sam klizi po za to predviđenom utoru. Ručica zatvarača je vrlo kratka sa velikom kuglom na kraju što omogućuje lovcu da vrlo jednostavno i bez traženja repetira pušku. Sila okidanja se može podesiti od 1,5 - 2,3 kg, dok se pomicanjem okidača prema naprijed aktivira ubrzica koja ima silu okidanja od svega 100 – 200 grama.

  • Dužina cijevi: 56 cm
  • Ukupna dužina: 108 cm
  • Težina: 3,1-3,2 kg
  • Spremnik: odvojivi (3+1)

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.