Molimo pričekajte
Šifra: benelli-nova-speed-12

Benelli NOVA SPEED 12/89

1.270,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Dužina cijevi) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Benelli NOVA SPEED ​​cal. 12 jedina je sačmarica na svijetu stvorena za IPSC streljačka natjecanja, koju su stvorili profesionalci za profesionalce. Impresivna sačmarica prepoznatljivog dizajna koji karakterizira SPEED seriju i odlikuje se neviđenom fluidnošću i brzinom punjenja.

Podijeli na društvenim mrežama

Tehničke i ergonomske značajke Nova Speeda dovedene su do maksimuma kako bi se stvorila puška koja je odmah spremna za natjecanje. Karakterizira ju ComforTech 3 sustav, u kombinaciji s Combtech češljem, koji značajno smanjuje osjećaj trzaja, pogodujući bržem povratku na nišanjenje i iznimnoj preciznosti u pucanju. Potpuno redizajnirani štitnik, redizajnirana grupa okidača, veći i povezani otvor za punjenje, cijev spremnika za 12 metaka, povezani osigurač i povrh svega modelirano prednje tijelo s kratkim hodom pružaju strijelcu brzu pušku koja je uvijek spremna za akciju.

  • Dužina cijevi: 61cm/65cm
  • Težina: 3,30 kg
  • Promjenjivi čokovi: Da (**,***,**** +1)
  • Kundak: Polimerni

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.