Molimo pričekajte
Šifra: benelli-raffaello-limited-edition

Benelli RAFFAELLO Limited Edition

4.195,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Dužina cijevi) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Benelli Raffaello A.I. BE.S.T. Limited Edition u kalibru 12 i 20 je ograničena serija napravljena od tisuću komada i jedina opremljena ekskluzivnom Benelli Advanced Impact tehnologijom koja maksimizira balističku izvedbu cijevi i prigušnice.

Podijeli na društvenim mrežama

Posebnost je gravura, prava počast lovačkoj umjetnosti. Poluautomatska sačmarica koja najbolje predstavlja plemeniti duh lova. Harmonija oblika sinonim za jedinstvenost Benellijevog stila. Kao završetak gravure prekrasnog krajolika, nalazimo cvjetni ukras, ukrašen s nekoliko listića u elektrolitičkom zlatu s ukrasnim renesansnim tkanjem za zatvaranje kompozicije prije kundaka.

  • Dužina cijevi: 65cm/70cm/76cm
  • Težina: 2,95 kg
  • Promjenjivi čokovi: Da (*,**,***,****,CYL)
  • Kundak: Drveni

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.