Molimo pričekajte
Šifra: zrna-fox-ch

Zrna FOX Classic Hunter

27,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Težina zrna, Kalibar) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Fox Classic Hunter (pakiranje 50 komada) su bezolovni meci dizajnirani za sve vrste lova koje europski lovac može iskusiti, od pucanja iz velike udaljenosti na divljač u tjeranom lovu, do iznimno dugog hica na divljač u visokim planinama. Meci su bezolovni i izrađeni su od legure bakra i cinka. Odabrani materijal osigurava odgovarajuću deformaciju i pri manjim brzinama udara (500 m/s).

Podijeli na društvenim mrežama

Utori na metku smanjuju kontaktnu površinu metka i cijevi puške, čime se smanjuje pritisak i povećava brzina. Stupanj deformacije određen je dubinom rupe na vrhu metka. Vrh je izrađen od termostabilne plastike koja povećava balistiku kao i terminalni učinak. Pri udaru metak se deformira u oblik gljive dvostruko većeg promjera od kalibra. Kontrolirano i brzo širenje omogućuje učinkovit prijenos energije s metka na tijelo divljači. Sve to zajedno daje izvanredan učinak zaustavljanja, au isto vrijeme meso divljači ostaje neoštećeno.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.