Molimo pričekajte
Šifra: 53019

Trabaldo termo majica MAGLIA - dugi rukav

75,00 € (565,09 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Oznake: trabaldo, flis
Podijeli na društvenim mrežama

Donje rublje dizajnirano za dugotrajnu aktivnost visokog intenziteta, kada je maksimiziranje prozračnosti i suhoće. Sa težinom od samo 70 g (veličina L/XL), najlakše je rješenje za one koji traže tehničku ljetnu ili sezonsku podlogu. Zahvaljujući izradi SEAMLESS tehnologije i visokom udjelu polipropilena DRYARN®, ovo donje rublje kombinira ugodan osjećaj mekoće u dodiru s kožom, sa visokom prozračnošću i svojstvima brzog sušenja. Korištenje srebrnih vlakana ispod pazuha zahvaljujući svom bakteriostatskom djelovanju povećava antibakterijsko djelovanje, smanjujući pojavu neugodnih mirisa uslijed intenzivne i dugotrajne uporabe.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.