Molimo pričekajte
Šifra: 78361

Trabaldo majica Boreal

99,54 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Podijeli na društvenim mrežama

Nova generacija tehničkog pletiva za drugi sloj odjeće koristeći SEAMLESS tehnologiju i BODY MAPPING SYSTEM kako bi kontrolirali diferenciranu unutarnju mikro klimu različitih dijelova tijela tijekom različitih faza tjelesne aktivnosti. Recite zbogom starim vestama od vune. Sa novim proizvodnim tehnologijama i mješavinom različitih vlakana, poput polipropilena DRYARN i mikrofibre SKIN-LIFE, može se dobiti termička, suha, prozračna i uska odjeća s tehničkim sportskim izgledom. Slijedom različitih klimatskih područja i temperatura upotrebe, proizvodi TECHNICAL SEAMLESS KNITEWEAR serije  mogu se nositi direktno na koži ili preko donjeg rublja. 

NAPOMENA: Hlače se prodaju posebno i nisu u kompletu sa majcom

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.