Molimo pričekajte
Šifra: 48962

Trabaldo jakna Genesis HV

595,00 € (4.483,03 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Oznake: oprema, trabaldo, lov
Podijeli na društvenim mrežama

Visoko uočljiva verzija modela GENESIS. Uska jakna uglađenih linija i pravog balansa između lakoće i robusnosti. GENESIS HV je izuzetno polivalentna odjeća koja se zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama može prilagoditi višestrukim aktivnostima u lovu, što ćete moći cijeniti na najrazličitijim terenima. Sa našom CORDURA® laganom osnovnom tkaninom, KETRATEX laganim ojačanjima na rukavima i CORDURA® rastezljivim dijelom na leđima, kombinira visoku otpornost na habanje sa maksimalnom slobodom kretanja. Laktovi i donji dio jakne izrađeni su od bielastičnog KETRATEX-a. GENESIS HV preslojen je RAINSYSTEM membranom kako bi se osigurala nepropusnost vanjskih džepova i ograničilo upijanje vode površinskih tkanina koje bi otežale odjeću. Dvosmjerni prednji zatvarač omogućuje pričvršćivanje drugog sloja unutra i dodavanje topline ako je potrebno. GENESIS HV upotpunjen je sa 4 prednja džepa, 2 unutarnja džepa, džepom za GPS uređaj i velikom stražnjom torbom za divljač.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.