Molimo pričekajte
Šifra: 46834

TELETAK Canicom 1500 PRO

298,63 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Podijeli na društvenim mrežama

CANICOM 1500

Ogrlica za dresuru dometa 1500 metara koja koristi stimulaciju kao poziv za pažnju psa, vrlo intuitivna i jednostavna za upotrebu. 

Zvučni signal upozorenja za uzbunjivanje psa, 18 razina korekcije koje se mogu odabrati zasebno za svaku ogrlicu (max. 4 psa), trenutna ili kontinuirana stimulacija, tipke + i - za jednostavnu promjenu razine stimulacije proporcionalne osjetljivosti vašeg psa,  antishock zaštita koja automatski onemogućuje stimulaciju nakon 7 sekundi, praktični LCD zaslon na daljinskom upravljaču za prikaz postavljene razine stimulacije i statusa istrošenosti baterije.Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.