Molimo pričekajte
Šifra: 85703

Sabatti Urban sniper 308 win

1.290,00 € (9.719,51 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

Podijeli na društvenim mrežama

URBAN SNIPER je izuzetno svestrana puška idealna za lov, natjecanja i taktičke primjene.

Cijev je multi radijalna (MRR) i dugačka je 510 mm, promjera 22 mm, a na kraju ima navoj od 5/8 ”-24 sa taktičkom 3-komornom plinskom kočnicom i zaštitom za  navoj. Zatvarač je opremljen sa izmjenjivom taktičkom ručicom i vanjskom ručicom za oslobađanje spremnika, što je posebno pogodno za brzi ritam prilikom natjecanja. Spremnik za 7 metaka je napravljen po standardu Accuracy International.

Inovativan dizajn pištoljskog kundaka jamči savršeno držanje u svim uvjetima pucanja. Zapravo, iako je zamišljen za precizno gađanje meta, pokazao se izuzetno svestranim i vrlo učinkovitim i za mete u pokretu. Podkundak je uzak, što je tipično za lov,no ravno dno ga čini vrlo svestranim i prilagodljivim svim uvjetima lova i pucanja. Uz pomoć dva vijka moguće je prilagoditi obrazinu prema gore ili dolje.  Kundak je napravljen od  plastike visoke otpornosti, pojačan sa staklenim vlaknima, zbog čega je ultra lagana, a opet vrlo jak. Smanjuje vibracije u korist preciznosti. Na kraju se nalazi debela guma koja također pomaže u smanjenju povratnog trzaja čak i kod magnum kalibra. 

- odvojivi spremnik za 7 metaka

- sila okidanja: 1.100 gr 

- dužina cijevi:  510 mm 

- ukupna dužina puške: 1.000 mm 

- težina puške: 4,6 kg

- MRR cijev

- debljina cijevi: 22 mm

- twist rate: 11,5"


NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.