Molimo pričekajte
Šifra: 69888

SABATTI TLD WHITE FLUTED 308 WIN.

1.924,48 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.
Pošalji upit

Podijeli na društvenim mrežama

Sabatti TLD White Fluted: evoluirani dizajn za pucanje na velike udaljenosti

Sabatti TLD White Fluted puška predstavlja zbroj dugogodišnjeg Sabatti iskustva u streljačkim natjecanjima, utjelovljujući tehnologije i dizajn posebno razvijen za specijalitete u sportskom streljaštvu na velike udaljenosti.

Puška TLD White Fluted temelji se na akciji Blizzarda, sa zatvaračem sa tri bradavice i kutem zatvaranja od 60 stupnjeva; i zatvarač i glava puške su strojno izrađeni od komada specijalnog čelika visoke čvrstoće.

Teška, hladno kovana cijev (28 mm promjera na ustima cijevi) ima potpuno crnu završnu obradu, ima žljebove kako bi se smanjila ukupna težina i poboljšalo rasipanje topline i standardno dolazi sa Sabatti MRR višeradijalnim narezima.

Kvintesencijalni kundak u stilu F-Klase podesiv je duljinom potezanja sa nekoliko distancera; također ima podesivu obrazinu i zadivljujuću temu dizajna – bijele lubanje na crnoj pozadini.

Ključna značajka Sabatti TLD White Fluted dizajna je novi sustav spojke koji drži kundak i akciju zajedno, baziran na stražnjem stupu i potpuno novoj, inovativno dizajniranoj prednjoj trzajnoj ušci koja nudi vrhunske performanse.

Kapacitet spremnika za 3 metka, cijev dužine 71 cm (28") sa navojem 5/8UNEF.

Težina: 6,5 kg

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.