Molimo pričekajte
Šifra: 65674

SABATTI ROVER HUNTER CLASSIC PRO 243 Win

1.430,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.
Pošalji upit

- odvojivi spremnik za 3 metka- sila okidanja: 1.200 gr
- dužina cijevi:  610 mm
- debljina cijevi 16 mm sa plinskom kočnicom
- navoj na cijevi 14×1 mm
- težina puške: 2,8 - 3,3 kg ovisno o kalibru puške

Podijeli na društvenim mrežama

Sabatti predstavlja novu lovačku pušku Rover HUNTER CLASSIC PRO, kao dio potpuno nove “Rover” obitelji pušaka, potpuno redizajnirane i posvećene lovu, sportskom streljaštvu i profesionalnoj namjeni.

Nova obitelj pušaka Sabatti Rover nastavlja tradiciju visoke kvalitete, visoke točnosti i desetljeća iskustva u svijetu cijenjenog klasičnog Sabatti Rover dizajna sa zatvaračem, dodatno ga poboljšavajući redizajnirajući glavu i sami zatvarač, novim materijalima, višom razinom CNC-e kvalitete i širok izbor konfiguracija.

Nova Sabatti Rover akcija ima potpuno novi dizajn, izrađen od komada aluminijske legure visoke čvrstoće 7075, precizno obrađene kako bi se smanjile tolerancije uzrokovane proizvodnjom, a zatim tvrdo anodizirane. Glava puške dolazi sa integriranom Picatinny šinom koja omogućuje postavljanje optičkog ciljnika ili drugih uređaja za nišanjenje.

Cjev je hladno kovana, a od posebne je važnosti što cijev dolazi sa produžetkom cijevi koji omogućuje jednostavnu izmjenu cijevi, bez potrebe za podešavanjem prostora u glavi puške.

Cijev je promjera 16 mm, ima mat crnu završnu obradu i završava navojem M14x1 sa čeličnom maticom za zaštitu navoja, koja korisniku omogućuje postavljanje raznih vrsta opcijskih kočnica ili štitnika za bljesak.

Puška Sabatti Rover Hunter Classic Pro dolazi sa drvenim kundakom od oraha više klase koji kombinira klasični stil i lakoću sa poboljšanom ergonomijom, završavajući mekom gumenom podlogom koja pomaže ukrotiti povratne udarce jačih kalibara. Kundak dolazi sa uklonjivom obrazinom i podloškom za podešavanje duljine povlačenja kundaka. Višenamjenska čelična ploča ugrađena je u podkundak, omogućujući montažu bipoda i drugih dodataka.

Puška Rover Hunter Classic nudi svu točnost, robusnost i pouzdanost tradicije Sabatti pušaka: više od 300 godina talijanskog iskustva u proizvodnji oružja, po najpristupačnijoj cijeni.

- odvojivi spremnik za 3 metka- sila okidanja: 1.200 gr- dužina cijevi:  610 mm- debljina cijevi 16 mm sa plinskom kočnicom- navoj na cijevi 14x1 mm- težina puške: 2,8 - 3,3 kg ovisno o kalibru puške

NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.