Molimo pričekajte
Šifra: 67008

SABATTI EXPRESS 345 express bokerica 9,3x74R

3.039,35 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.
Pošalji upit

Oznake: puške, sabatti, express, lov
Podijeli na društvenim mrežama

 SABATTI EXPRESS 345 - express bokerica 9,3x74R

Sabatti EXPRESS 345 je express puška čija je glava izrađena od komada vruće kovanog čelika visoke otpornosti, a potom obrađena na sofisticiranim glodalicama. Cijevi su hladno kovane od Chrome Molybdenum čelika radi poboljšanja balističkih performansi i pouzdanosti.

Stražnji i prednji nišani dolaze sa optičkim umetcima za bolje ciljanje. Kundak i podkundak su izrađeni od biranog orahovog drva te su polirani uljem i ručno čekirani.

- Dužina cijevi: 600 mm

- Težina: 3,3 kg

NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.