Molimo pričekajte
Šifra: 44035

Optika Meopta Meostar R1 3-12x56 RD-4C

862,70 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Optički ciljnik Meopta Meostar R1 3-12x56 RD-4C je vrhunska optika za slabo osvjetljenje napravljena posebno za noćni lov.

Podijeli na društvenim mrežama

Meostar 3-12x56 RD uistinu je vrhunska optika za lov pri slabom osvjetljenju. Leća objektiva od 56mm i postavljanje končanice u prvi fokalni plan čine ovu optiku posebno pogodnom za lov u ekstremnim uvjetima slabog osvjetljenja. Meopta-ina napredna tehnologija osvjetljenja pruža 7 razina osvjetljenja pri slabom osvjetljenju, sa isključenim položajem između svake razine, što omogućava brzo i jednostavno postavljanje končanice na vitalne dijelove cilja. 

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.