Molimo pričekajte
Šifra: 42952

Optika Meopta Artemis 2100 3-12x50 RD-4C

822,89 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod privremeno nije dostupan.

Podijeli na društvenim mrežama
OPTIČKI CILJNIK Artemis 2100 3-12x50 RD -4C
Optike Artemis 2100 posebno su dizajnirane da pružaju osvijetljenu središnju točku sa sedam razina prilagodbe intenziteta za korisnika. Rezultat je sposobnost da lako pronađete svoju metu u najtežim uvjetima osvjetljenja, posebno neposredno prije zore i odmah nakon sumraka. 
Model Artemis 2100 razlikuje se od modela Artemis 2000 po tome što je opremljen ugraviranom končanicom sa osvijetljenom središnjom točkom u sredini naše standardne končanice # 4. Upravljački mehanizam uključivanja točke je treći turet smješten sa lijeve strane (kada se gleda sa okulara) tubusa. Intenzitet svjetlosti može se mijenjati u intervalima u rasponu 1-7. Na početnim i krajnim položajima  i međupoložajima (označenima točkicom) osvjetljenje je isključeno.

http://www.meoptasportsoptics.com

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.