Molimo pričekajte
Šifra: hart-jakna-kurgan-j

Hart jakna KURGAN-J

189,79 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

-

Podijeli na društvenim mrežama

Čvrsta, ali udobna jakna za tragače, sa dobro vidljivom tkaninom.

1000D super jaka konstrukcija od narančaste tkanine. Dovoljno prostora za pohranu u donjim džepovima za teret sa odvojivim etuijima  za streljivo unutar. Prsni džepovi sa patentnim zatvaračem. Vodootporni ventilacijski džepovi sa patentnim zatvaračem i stražnji jaram za bolju prozračnost. Visoko vidljiva kapuljača presavijena unutar ovratnika. Reflektirajuće crne trake na leđima i sa strane. Džep za divljač na leđima. Unutarnji prsni džep sa patentnim zatvaračem za dokumente. PU membrana laminirana i zalijepljena šavovima. Visoka vodootpornost (8000 mm) i prozračnost (5000 gr/m2).

 

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.