Molimo pričekajte
Šifra: Hart-hlače-ALTAI-B

Hart hlače ALTAI-B

Akcijska cijena artikla
-20%
174,13 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana : 217,66 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Termo kombinezon za lov sa čeke po hladnom vremenu. Izrađen od tihe i ne reflektirajuće otporne tkanine sa vanjske strane i tople podstave.

Podijeli na društvenim mrežama

Termo kombinezon za lov sa čeke po hladnom vremenu. Izrađen od tihe i ne reflektirajuće otporne tkanine sa vanjske strane i tople podstave. Rastezljivi dijelovi sa strane poboljšavaju pokretljivost uz aktivno prianjanje. Unutarnja podstava sa različitim područjima od lagane najlonske tkanine ili prozračne mreže poboljšavaju izolacijska svojstva i udobnost. Visina se može podešavati pomoću elastičnih tregera za ramena. Otvori preko cijele nogavice sa strane s vodootpornim patentnim zatvaračima. Podesivo dno sa čičak trakom. 3 džepa: 2 poprečna džepa sa vodootpornim patentnim zatvaračima i 1 prsni džep. Vjetrootporna i vodootporna OSMOTECH membrana.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.