Molimo pričekajte
Šifra: franchi-varmint

Franchi HORIZON VARMINT

1.150,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Tip kundaka / boja) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Puška Franchi Horizon Varmint pripada kategoriji varmint (puški dugog dometa), osiguravajući izvrsnu balističku točnost čak i na velikom dometu.

Podijeli na društvenim mrežama

Nažljebljeni profil ovog varminting modela s nažljebljenim cijevima omogućuje uvlačenje težišta zatvarača, osim što daje pušci atraktivan stil, rezultat je svestrana puška sa savršeno raspoređenom i uravnoteženom težinom. Okidač Relia Trigger s podesivom težinom od 0,8 kg do 1,9 kg, također povećava njezinu balističku točnost, koja je, kao i kod svih Horizona, testirana da jamči 1 MOA od tri ispaljena hica. Kundak kod Horizon Varmint osigurava idealan položaj vrata i glave, čak i u slučaju ponovljenih hitaca tijekom gađanja. Kao i svaka Franchi puška s zatvaračem, ova varmint lovačka puška ima 7 godina jamstva na svoje mehaničke dijelove i isporučuje se s certifikatom točnosti 1 MOA od tri ispaljena hica.

Franchi Horizon Varmint

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.