Molimo pričekajte
Šifra: 68892

Franchi Instinct L 12/76 66cm

1.320,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Još samo 2 artikla na zalihi
Pošalji upit

Podijeli na društvenim mrežama

Lovkinja ne bi trebala biti samo stereotip o damama koje prate njihove muškarce, već bi ih i same trebali doživljavati kao ljubiteljicu lova.

Energija, snaga, odlučnost i šarm karakteristike su koje vas čine jedinstvenima, koliko god vaše lovno iskustvo trebalo biti jedinstveno. Pokažite svoje instinkte lovkinje sa Instinct Catalyst sačmaricama dizajniranim specijalno za vas. Žene i muškarci su fizički različiti. Instinct Catalyst, zadržavajući iste tehničke i balističke karakteristike kao i ostali modeli iz linije Franchi, opremljeni su kundacima posebno dizajniranom za lovkinje.

Kalibar: 12/76

Težina: 3.250 g

Promjenjivi čokovi: DA

Selektor vatre: DAPojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.