Molimo pričekajte
Šifra: franchi-horizon-wood

Franchi HORIZON Wood

1.150,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Franchi Horizon Wood puška za modernog lovca koji cijeni i kvalitetu i estetiku, Horizon Wood je karabin sa zatvaračem idealan za lov na jelene, divlje svinje, srne, itd, čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Weathercoat tretman poboljšava otpornost drva na vremenske uvjete, te uvijek jamči savršene performanse zahvaljujući svojoj lakoći i izvanrednoj ergonomiji.

Podijeli na društvenim mrežama

Franchi Horizon Wood je nastao prema indikacijama dobivenim od razvojne platforme Evolved Ergonom-X koja, zahvaljujući promatranju lovačkih navika više od tisuću lovaca, stvara pušku savršenog oblika. Zahvaljujuči svom inovativnom obliku, karabin se može držati u 5 glavnih položaja za pucanje. Dependa Bolt sustav sa zatvaračem s tri rebra, osigurava otvaranje od 60°. Opremljen je odvojivim spremnikom za 3 metka u svim kalibrima, Horizon Wood ima podesivi i lako dostupni Relia Trigger, čak i kada nosite rukavice. Kao i sve Horizon puške sa zatvaračem, certificirana je da jamči preciznost od 1 MOA od tri ispaljena metka i dolazi sa 7-godišnjim jamstvom.

Franchi Horizon Wood

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.