Molimo pričekajte
Šifra: franhi-horizon-elite-strata

Franchi HORIZON ELITE

1.095,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Tip kundaka / boja) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Franchi Horizon Elite Strata puška za lov koja jamči potpunu kamuflažu u različitim prirodnim okruženjima kroz teme dizajna mikro i makro biljnog svijeta, čineći je gotovo nevidljivom. Karabin Horizon Elite Strata savršen je za selekcijski lov, te je prikladan za sve ljubitelje lova, pouzdan i u najtežim i najekstremnijim klimatskim uvjetima.

Podijeli na društvenim mrežama

Kundak Smooth-Sense jamči četiri kontaktne zone s tijelom lovca i savršeno držanje u pet najkorištenijih položaja za gađanje. Zahvaljujući TSA Recoil Pad-u, trzaj u trenutku pucanja smanjen je za 50%, osiguravajući jednostavno ponavljanje hitca, ako je potrebno. Kao i sve Franchi puške s zatvaračem, Horizon Elite Strata također je opremljena Relia Triggerom podesivim od 0,8 kg do 1,9 kg i podvrgnuta je testu točnosti, koji jamči točnost od 1 MOA od tri ispaljena hica. Isporučuje se s certifikatom u pakiranju.

Franchi Horizon Elite Strata

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.