Molimo pričekajte
Šifra: franchi-horizon-all-terain-elite

Franchi HORIZON ALL TERRAIN Elite

1.340,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Tip kundaka / boja) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Franchi Horizon All Terrain je kompaktna i precizna lovačka puška koja je, s obzirom na svoje karakteristike, pogodna za višestruku upotrebu u lovu. Opremljena je odvojivim spremnikom za 10 metaka.

Podijeli na društvenim mrežama

Ova Horizon All Terrain puška ima dugačku Picatinny šinu, koja vam omogućuje da odmaknete optiku i na taj način povećate vidno polje, ne dodiruje cijev radi veće preciznosti. Također ima značajke kao što su sklopivi Flip Up nišani , stražnji i prednji (ghost ring). Kundak je opremljen izmjenjivim TSA Recoil Padom (LOP 355mm). Relia Trigger je podesiv od 800 g do 1900 g. Horizon All Terrain ima 7-godišnje jamstvo na mehaničke dijelove. Kao i svaki Horizon, isporučuje se s certifikatom točnosti od 1 MOA na tri ispaljena hica.

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.