Molimo pričekajte
Šifra: franchi-horizon

Franchi HORIZON Syntetic

950,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Mehanički nišani) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Horizon Black Synt je najprestižnija Franchi pušaka s zatvaračem, Horizon Black Synt je potpuno crna puška za lov. Lagana i laka za rukovanje, posebno je prikladna za selekcijski lov na divljač, kako u potrazi, tako i tijekom osmatranja na čekama, zahvaljujući lakoći na ramenu koju jamči kundak konstruiran prema ekskluzivnom Franchi dizajnu.

Podijeli na društvenim mrežama

Franchi Horizon Black Synt je referentna verzija svih lovačkih pušaka u obitelji Horizon. Horizon Black Synt je dostupan s odvojivim spremnikom sa 3 ili 4 metka, ovisno o kalibru. s Dependa Bolt sustavom za zaključavanje, koji omogućuje otvaranje od 60° i pristup akciji puške, zahvaljujući aerodinamičnoj konusnoj dršci zatvarača za brzo ponovno naoružavanje čak i sa velikim optičkim nišanom. Nazubljeni zatvarač specifičnog je oblika koji, osim što ga čini estetski privlačnim, omogućuje glatko ponovno naoružavanje čak iu slučaju leda. Cijev je izrađena od hladno kovanog krom-molibden čelika, održava maksimalnu točnost ispaljivanja hica za hicem. Horizon Black Synt također ima certifikat od 1 MOA od tri ispaljena hica.

    Franchi Horizon Black Synt

    Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

    Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.