Molimo pričekajte
Šifra: fair-srl-803

Fair SRL 802

2.250,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Tip kundaka / boja, Model) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Fair SRL 802 sačmarica razvila se iz modela Master i dijeli iste tehničke specifikacije za različite streljačke discipline: SRL 802 Trap, SRL 802 Skeet i SRL 802 Sporting, u kalibrima 12 i 20. Za razliku od Mastera-a, model SRL 802 bokerica ima dugačke bočne pločice bez vijaka, obogaćene elegantnim cvjetnim uzorcima i visokokvalitetnim orahovim kundkom s umetnutim ovalom za inicijale. Kao i sve Fair natjecateljske puške, SRL 802 se isporučuje u elegantnoj termoformiranoj kutiji. Veličine komore su tradicionalnih 70mm za Trap i Skeet i 76mm za Sporting, koji je opremljen izmjenjivim čokovima.

Podijeli na društvenim mrežama

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.