Molimo pričekajte
Šifra: bitrabi-prsluk-shark

Bitrabi prsluk SHARK

173,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Veličina) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

- detalji za visoku vidljivost
- umetci od kordure
- za sva godišnja doba

Podijeli na društvenim mrežama

Prsluk Shark je svestran odjevni predmet jer se zahvaljujući svom dizajnu može koristiti u različitim situacijama poput lova, treninga ali i slobodnog vremena. Zahvaljujući korištenim materijalima i unutarnjoj mreži, lagan je i prozračan; ima pojačanja na ramenima, detalje visoke vidljivosti i kapuljaču koja se može skinuti i podesiti. Jaki i otporni YKK zatvarač u fluorescentno žutoj boji ima dvostruki klizač koji jamči veću udobnost. Shark je opremljen sa dva prednja džepa za GPS i radio u gornjem dijelu, druga dva široka džepa, pretinac za rukavice i dva unutarnja džepa za dokumente i telefon. U stražnjem dijelu je opremljen velikom podstavljenom vrećom (torbom za divljač) koja se otvara preko dva udobna YKK patenta.

Glavne značajke:
- detalji za visoku vidljivost
- umetci od kordure
- za sva godišnja doba

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Roba je zapakirana tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.
Dostava se vrši na vašu adresu u roku od 3 radna dana od dana zaprimanja narudžbe ukoliko je imamo na lageru. 

Prilikom preuzimanja paketa kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja, te nas o tome promptno obavijestiti. 

Dostava je moguća na području cijele Republike Hrvatske. Dostavne službe putem kojih vršimo dostavu su GLS i Overseas Express. Cijena dostave je 5,18 EUR s PDV-om.