Molimo pričekajte
Šifra: 53653

Beretta BRX1 308 win

Akcijska cijena artikla
-20%
1.320,00 € (9.945,54 kn)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana : 1.650,00 € (12.431,93 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

- idealna u bilo kojoj lovačkoj situaciji i u svim vremenskim uvjetima
- različiti kalibri u jednoj pušci
- zatvarač: linijski
- Dužina cijevi (mm): 570
- Spremnik: odvojivi, 5 komada
- Okidač: podesivi okidač u  3 težine okidanja od 900g do 1500g
- Težina (g): 3300 – 3350

Oznake: karabin, beretta, brx1
Podijeli na društvenim mrežama

BRX1 je fleksibilan za različite vrste lova. Tradicija koja se prenosi sa oca na sina čak i ako je jedan ljevak, a da ne morate kupiti drugu pušku. Prilikom dizajniranja BRX1, Berettini inženjeri su također procijenili potrebe ljevorukih strijelaca, poluga zatvarača i sustav za izbacivanje metaka lako se promjeni, u nekoliko minuta i bez upotrebe alata.

Izmjenjive cijevi različitih kalibara, tri različite težine okidanja. Mogućnost promjene zatvarača za dešnjaka i ljevaka bez upotrebe ikakvih alata, što BRX1 čini svestranim, modernim, modularnim oružjem prikladnim za svaku vrstu lovca i streljačkog okruženja.
Cijev je smještene u zahvat pomoću "V" ležišta i zaključana sa dva vijka i čeličnom tiplom, kako bi se omogućila brza zamjena u slučaju promjene kalibra, bez rizika od gubitka preciznosti ili ponovnog upucavanja optike.

Sustav zaključavanja baziran na vojnoj tehnologiji, ultra isproban i testiran, ima rotirajuću glavu sa 8 bradavica za zaključavanje ili 16 za magnum kalibre.
Siguran i jak, BRX1 je uspješno prošao NATO testove koji se izvode na vojnom vatrenom oružju Beretta.


  • idealna u bilo kojoj lovačkoj situaciji i u svim vremenskim uvjetima
  • različiti kalibri u jednoj pušci
  • zatvarač: linijski
  • Dužina cijevi (mm): 570
  • Spremnik: odvojivi, 5 komada
  • Okidač: podesivi okidač u  3 težine okidanja od 900g do 1500g
  • Težina (g): 3300 - 3350

NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.