Molimo pričekajte
Šifra: beretta-brx1

Beretta BRX1

Akcijska cijena artikla
-20%
1.320,00 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana : 1.650,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Beretta osvaja svijet lovačkih pušaka, nudeći revolucionarno BRX1 vatreno oružje s linearnim sustavom punjenja. Ovaj novi karabin objedinjuje sva Berettina iskustva, stečena tijekom godina rada u vojnoj i civilnoj sferi. Puška Beretta BRX1 jamči najveću brzinu, točnost, preciznost, sigurnost i jednostavnost korištenja, od prvog povlačenja okidača do glatkog ponovnog punjenja.

Podijeli na društvenim mrežama

Izmjenjive cijevi različitih kalibara i to bez rizika od gubitka preciznosti ili ponovnog upucavanja optike, tri opcije težine okidanja i potpuno dvostruki zatvarač i izvlačenje, su samo neko od prednosti ovog karabina. Sustav zaključavanja baziran je na vojnoj tehnologiji, siguran i jak, BRX1 je uspješno prošao NATO testove koji se izvode na vojnom vatrenom oružju Beretta. BRX1 ima i mogućnost promjene s desne na lijevu ruku, a tose može napraviti bez ikakvih alata, što BRX1 čini svestranim, modernim, modularnim oružjem prilagođenim svakoj vrsti lovca i streljačkom okruženju.

  • Idealna u bilo kojoj lovačkoj situaciji i u svim vremenskim uvjetima
  • Različiti kalibri u jednoj pušci
  • Linijski zatvarač
  • Dužina cijevi 570mm
  • Odvojivi spremnik - 5 komada
  • Podesivi okidač u 3 težine okidanja od 900g do 1500g
  • Težina cca 3300g

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.