Molimo pričekajte
Šifra: beretta-686-silver-pigeon

Beretta 686 Silver Pigeon I

2.150,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Odaberite opcije
Odaberite opcije proizvoda (Kalibar, Tip kundaka / boja, Model, Dužina cijevi) kako biste ga mogli dodati u košaricu.

Sačmarice Beretta 686 Silver Pigeon I savršen su spoj ljepote i performansi, pedantni detalj njezinog izgleda, istaknu se u njezinoj besprijekornoj izvedbi na terenu. Njihove Optimabore HP cijevi imaju dvostruki konus, koji osigurava manji trzaj, te dosljedno guste i ujednačene uzorke za najbolju točnost ikada. To je kompaktna i niskoprofilna, a istovremeno iznimno snažna sačmarica, koju vole lovci diljem svijeta. Silver Pigeon 686 nudi sve funkcionalne značajke vrhunskih natjecateljskih sačmarica, dugogodišnji favorit među natjecateljskim strijelcima i lovcima.

Podijeli na društvenim mrežama

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.