O Nama

Ritoša trgovine d.o.o. relativno je mlada tvrtka koja je, 2017.godine, obilježila 10 godina samostalnog rada. Tvrtka je nastala odvajanjem od trgovačkog društva Brati Ritoša d.o.o. koje je osnovano 1994. godine. Društvo je osnovao Đani Ritoša sa svojim bratom te je prvotno bilo usmjereno na veleprodaju asortimana opreme za vrt i poljoprivredu, građevinarstvo i zaštitne opreme. Poslovanje je započelo u obiteljskoj kući u Ritošinom Brigu kraj Vižinade. Nakon 13 godina uspješnog poslovanja Brati Ritoša d.o.o., suosnivač Đani se odvaja od tog društva i otvara novu tvrtku čija je osnovna djelatnost maloprodaja neprehrambenih proizvoda.

Tvrtka ima niz specijaliziranih maloprodajnih poslovnica. U Poreču je trgovina s asortimanom agrarije, poljoapotekom, opremom za vrt i kućanstvo. Poslovnice s opremom za lov i ribolov su u Poreču, Sesvetama, Varaždinu i Rijeci. Ekskluzivni je uvoznik i distributer renomiranih svjetskih proizvođača i brandova lovačke odjeće, obuće i opreme kao što su: Beretta, Benelli, Crispi, Delta, Hart, Jahnke, Joker, Kahles, Marocchi, Norica, Riserva, RosslerWaffen, Sabatti, SteyrMannlicher, Swarovski, Walkstool i mnogi drugi.

Ritoša trgovine d.o.o. trenutno zapošljava 17 djelatnika u svojih 5 poslovnica. Nadamo se da prvenstveno lovcima i ribolovcima, a isto tako i planinarima i svim osobama koje vole boravak u prirodi, možemo osigurati primjerenu vrhunsku opremu po prihvatljivim cijenama.

;;