Opći uvjeti

Neke od fotografija na RITOŠA trgovine d.o.o. Internet prodavaonici su samo ilustrativne prirode.

Uvjeti kupnje

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta RITOŠA trgovine d.o.o. u Zagreb.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na RITOŠA trgovine d.o.o. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn) S PDV-om.

Prodaja

Zabranjena je prodaja vatrenog oružja osobama mlađim od 18 godina. Putem web shopa nije moguće kupiti oružje i streljivo, već samo poslati upit za te artikle.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe.
RITOŠA trgovine d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko RITOŠA trgovine d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Otprema robe

Rok isporuke na 7 radni dan. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu koju uzimamo kao potvrdu o preuzimanju.
Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti RITOŠA trgovine d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja:
  • Plaćanje pouzećem
  • Karticama – jednokratno i na rate (do 12 rata)
  • Virmanskom uplatom / avansno plaćanje

 

 

Izjava o sigurnosti

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

  

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama.

Dostava robe

Dostavni troškovi : cijena dostave računa se po cjeniku Hrvatske pošte.

Dostava samo Hrvatska.

Povrat/Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju RITOŠA trgovine d.o.o. emailom, telefonski ili pismeno.
Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.
U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, RITOŠA trgovine d.o.o. nadoknaditt će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

RITOŠA trgovine d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca.  Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izmjene

RITOŠA trgovine d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila.

Registracija

Da biste se registrirali na RITOŠA trgovine d.o.o. Internet prodavaonicu, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije.

Dostupnost RITOŠA trgovine d.o.o. Internet prodavaonice

Iako Vam RITOŠA trgovine d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga,RITOŠA trgovine d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na RITOŠA trgovine d.o.o. odgovarati Vašim potrebama.
RITOŠA trgovine d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail ritosa.trgovine@gmail.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na RITOŠA trgovine d.o.o. Internet prodavaonicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Konačni račun može se razlikovati

  • Ako moramo zamijeniti određeni artikl zamjenskim, tada će se cijena razlikovati zbog cijene tog artikla na dan kada obrađujemo Vašu narudžbu.
  • Proizvodi na Akciji – ukoliko se u Vašoj narudžbi nalaze artikli koji su trenutno na akciji postoji mogućnost odstupanja u cijeni akcijskih artikala ukoliko je termin dostave iza datuma završetka akcije.
Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte naše prodajne savjetnike.
Radno vrijeme: ponedjeljak-petak: 09:00 – 16:00 h
Telefon: 01 6542 064
Email : ritosa.trgovine@gmail.com
Dostava se računa prema cjeniku Hrvatske pošte. Dostava samo Hrvatska.

;;