• Vabilica za lisicu i čaglja NORDIK PLAIN PAIN

Vabilica za lisicu i čaglja NORDIK PLAIN PAIN

95,00Kn
Bez poreza: 76,00Kn
Dostupnost:
Dostupno
Model:
75114
Proizvođač:
Nordik vabilice

  • Cijena dostave
    35,00 kn. 

  • Povrat novca zagarantiran

Share

Nordik Plain Pain je vabilica koja koja se vrlo jednostavno koristi bez upotrebe ruku. To znači da su vam ruke slobodne za rukovanje sa puškom u zahtjevnim lovačkim situacijama. 

Jedinstveni dizajn membrane u ovoj vabilici daje zvku dodatnu dimenziju boli i agonije. Zagrizom na različite oznake na vabilici i pušući na obje strane, vabilica može proizvesti gotovo sve zvukove anksioznosti potrebne za učinkovito pozivanje grabežljivaca. Membrana je sa jedne strane šira, a sa druge tanja; to znači da ćete dobiti različite tonove, ovisno sa koje strane pušete. 

Strana membrane koja je okrenuta prema ispušnoj strani također će početi oscilirati dodajući dublju dimenziju zvuka. Kada pušete kroz širu stranu membrane, zvuk koji stvarate je dublji, kao i kada pušete kroz tanju stranu, stvarate blaži ton. 

Vabilica ima tri pozicije sa svake strane. Ako zagrizete na sredini, iz bilo kojeg smjera, dobit ćete opći zvuk agonije. Svakim korakom kojim se krećete prema rubu možete prilagoditi ton prema željenom zvuku. Glasnoća se prilagođava jačini puhanja u vabilicu. 

Predloženi intervali vabljenja:

Koristite i duge i kratke zvukove kada vabite 15-25 sekundi i ponovite u intervalima od 3-4 minute. 

Na otvorenom terenu preporučujemo korištenje kraćih intervala. 


Video upute: https://www.youtube.com/watch?v=ANSo-u5F4P4