Molimo pričekajte
Šifra: 59493

SABATTI TRAQUEUR 30-06

995,43 € (7.500,07 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

Oznake: sabatti, puška, traqueur, lov
Podijeli na društvenim mrežama
SABATTI TRAQUEUR 30-06Kompaktna puška, idealna za lov u šumi. Sintetički kundak je narančaste camo boje. Prednji i stražnji preklopni nišan dolaze sa umetcima od optičkih vlakana za lakše ciljanje u slabo osvijetljenim područjima. Zakretna alkica na ustima cijevi - može se zakrenuti u tri različita unaprijed postavljena položaja radi lakšeg nošenja. Također je moguće staviti stražnju alkicu na bočnu stranu kundaka za ugodnije duže nošenje.
Zatvarač sa dvije bradavice i glava puške izrađeni su od komada čelične legure visoke otpornosti koji su podvrgnuti procesu neutralnog stvrdnjavanja, te točkastoj termičkoj obradi za optimizaciju čvrstoće i izdržljivosti. Cijev je hladno kovana od Chrom Molybdenum čelika. Kočnica je tipična bočna poluga koja istovremeno zaključava okidač i zatvarač te pušku čini vrlo sigurnom. Potpuno podesivi nišani američkog stila standardno su dostupni na modelima Rover. 
- fixni spremnik za 3 metka- sila okidanja: 1.100 gr- dužina cijevi:  510 mm- ukupna dužina puške: 1.030 mm - težina puške: 3,2 kg- twist rate: 11"

NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.